• Projects

Residential

Luxury Modern Villa

LOCATION

Busaiteen, Bahrain

STATUS

2019

SCOPE OF WORK

Interior Design

Contemporary French Villa

LOCATION

Busaiteen, Bahrain

STATUS

2018

SCOPE OF WORK

Interior Design

Contemporary Classic Touch wall Villa

LOCATION

Busaiteen, Bahrain

STATUS

2018

SCOPE OF WORK

Interior Design

Contemporary Residence

LOCATION

Qateef, KSA

STATUS

2020

SCOPE OF WORK

Interior Design

KSA – VIP Compound

CLIENT

ARGAS Head Quarter

LOCATION

Dhehran Techno Valley, KSA

STATUS

2019

SCOPE OF WORK

Interior Design

Contemporary Classic Apartment

LOCATION

Hamad Town, Bahrain

STATUS

2019

SCOPE OF WORK

Interior Design

Modern Villa

LOCATION

Diyar Al Muharraq, Bahrain

STATUS

2020

SCOPE OF WORK

Interior Design

Contemporary Classic Villa

LOCATION

Riffa, Bahrain

STATUS

2019

SCOPE OF WORK

Interior Design & Furnishing

Sea View Villa

LOCATION

Muharraq, Bahrain

STATUS

2015

SCOPE OF WORK

Interior Design

Commercial

Bahrain Chamber Client Care

CLIENT

BCCI

LOCATION

MANAMA, BAHRAIN

STATUS

2019 – 2020

SCOPE OF WORK

Design Renovation of Client Care

BRIEF:

The client care department of the 22 storey BCCI building , was the interaction space between the members and client. Designing was done keeping an informal environment to make clients comfortable yet the space was kept elegant and sophisticated. Neutral colors, asymmetrical ceiling & abstract carpet all blended in a way giving an easy flow to eye.

Bahrain Chamber VIP Majlis

CLIENT

BCCI

LOCATION

MANAMA, BAHRAIN

STATUS

2019

SCOPE OF WORK

Design Renovation of Majlis

BRIEF:

While designing the majlis of BCCI the major requirement was formal space for seating. The place has been very luxuriously designed with rich materials. Marble flooring with gold inlay, gold inlay on walls. We wanted the space to look huge so vertical lines on walls gives illusion of height and horizontal line on ceiling gives illusion of length of the hall.

ARGAS Head Quarter

CLIENT

ARGAS HEAD QUARTER

LOCATION

Khobar, KSA

STATUS

2018

SCOPE OF WORK

Interior Design

BRIEF:

The meare inspiration of the design came from the nature of work argas does ,their company works in layer of earth by sending signals in form of waves, we took waves & layers as our design inspiration which got reflected in interior as well as furniture design.

ARGAS Research & Development center

CLIENT

ARGAS HEAD QUARTER

LOCATION

DHEHRAN TECHNO VALLEY, KHOBAR

STATUS

2019

SCOPE OF WORK

Interior Design

BRIEF:

It was indeed a challenge to design a research center which highlights among the top leading research centers of the world in the valley , when designing a space ,the space should reflect the company ideology. The argas research center works by sending waves which are reflected,harmonious and vibratiing in earth core which became the key to design the space .

NGN Training Center

CLIENT

NGN TRAINING CENTER

LOCATION

MODA MALL, BAHRAIN

STATUS

2018 – 2019

SCOPE OF WORK

Renovation of Reception Design and Execution

BRIEF:

NGN training center location in one of the prominent building MODA Mall became an interesting space to put our abstract futuristic design in reality. The logo lines and color has been used in designing the space giving branding as well designing element to the space.

Contemporary Office

Iman School Elementary Library

CLIENT

AL EMAN SCHOOL

LOCATION

ISA TOWN, BAHRAIN

STATUS

2017

SCOPE OF WORK

Design and Execution of Primary Girls Library

BRIEF:

The Library: It’s always fun to design space for kids, you want to put everything you wanted for yourself when you were a child. Bright colors, asymmetrical shelves, different kinds of seating styles, slides, puffs and interesting book shelf. Childhood fantasy library was designing inspiration.

V.I.P Lounge: The VIP Lounge in Al Eman school is a place for VIP meetings and gatherings. Client wanted more seating space yet place which looks formal and nice , therefore seating arrangement has been done in a way to fit more people yet look elegant . Rich carpet ,customized gold partition , hanging light and self textured wallpaper gave the lounge a unique character.

Biophilic Office